ДУИ одржува седница на централното претседателство

Демократската унија за интеграција денеска во партиското седиште во Мала Речица ќе одржи седница на централното претседателство, на чиј дневен ред се очекува да биде и расправа за „Фронтот за Европа“.

Членовите на огнената група пак се надеваат дека на денешната седница ќе продолжи и дебатата за прашањата кои според нив создаваат разлики меѓу извршната власт и значаен дел од партијата.