ДСЗИ го објави списокот со имиња на македонски државјани кои одбија да примат реенија за самоизолација
Foto

ДСЗИ го објави списокот со имиња на македонски државјани кои одбија да примат реенија за самоизолација

0 Коментари

Остави коментари