Доколку не добиеме датум за ЕУ, притисокот за предвремени парламентарни избори ќе расте уште повеќе
Foto

Доколку не добиеме датум за ЕУ, притисокот за предвремени парламентарни избори ќе расте уште повеќе

0 Коментари

Остави коментари