Димовски за 24 анализа: Најспорно е што стручните лица биле бирани без јавен оглас

- Најспорно е што стручните лица биле бирани без јавен оглас, коментира, поранешниот пратеник Илија Димовски за извештајот на ДЗР за Фондот за иновации.

Димовски тврди дека нетранспарентноста остава простор за сомнеж во распределбата на парите за иновации.