Димитров: Претседателските избори судир меѓу надежта и стравот
Foto

Димитров: Претседателските избори судир меѓу надежта и стравот

Главна тема на претседателските избори треба да биде иднината, а не минатото. Тоа ќе биде судир меѓу надежта и стравот, изјави Никола Димитров, министер за надворешни работи во неделното интервју за радио Слободна Европа.

0 Коментари

Остави коментари