ДИК: Не сме надлежни да одлучуваме по барањето мислење на Чулев за назначување шеф на СВР-Скопје
Foto

ДИК: Не сме надлежни да одлучуваме по барањето мислење на Чулев за назначување шеф на СВР-Скопје

0 Коментари

Остави коментари