ДИК ги соопшти задолжителните препораки - позитивните на ковид-19 ќе гласаат под посебни услови
Foto

ДИК ги соопшти задолжителните препораки - позитивните на ковид-19 ќе гласаат под посебни услови

0 Коментари

Остави коментари