ДФ во Црна Гора: „Овој офицер тука е прогласен за терорист, а вие му постилате црвен тепих!“
Foto

ДФ во Црна Гора: „Овој офицер тука е прогласен за терорист, а вие му постилате црвен тепих!“

Жестоки зборови беа разменети на денешната седница на црногорското собрание за НАТО-протоколот за Северна Македонија. Пратеници од опозициската партија Демократски Фронт го обвинија претседателот на македонското собрание, Талат Џафери дека е терорист и му порачаа дека не е добредојден во парламентот бидејќи бил дел од терористичка организација која убила 100 лица.

0 Коментари

Остави коментари