Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ неработен за сите граѓани
Foto

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ неработен за сите граѓани

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“, 24 Мај (понеделник), е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти денеска Министерството за труд и социјална политика.

Од Министерството на сите граѓани во Република Северна Македонија им го честитаат празникот „Св.Кирил и Методиј”, Денот на сесловенските просветители.

0 Коментари

Остави коментари