Ден пред почетокот на кампањата - ОДИХР ја почна проценката на изборите, а партиите се во полн залет
Foto

Ден пред почетокот на кампањата - ОДИХР ја почна проценката на изборите, а партиите се во полн залет

0 Коментари

Остави коментари