Демони од минатото - петок 17 март во 22.30

Питер е повлечен ерген кој живее сам на изолиран имот, а причината е што Петар е во домашен притвор. Сепак, неговата рутина е прекината со ненадејното доаѓање на неговиот помлад брат Алекс. За време на обединувањето, локалните новинари известуваат за деталите за минатогодишниот случај на исчезнати лица.