Демократски сојуз бара ремонт и кадровска обнова на безбедносните служби
Foto

Демократски сојуз бара ремонт и кадровска обнова на безбедносните служби

Последната мега афера со издавање пасоши на припадници на мафијата и лица опасни по безбедноста, само ги потврди оценките дека партизацијата на мвр и другите безбедносни институции - оценува Павле Трајанов, екс министер за внатрешни работи.

Смета дека оваа афера има голем опесег.

0 Коментари

Остави коментари