Дел од Ѓорче Петров и Шуто Оризари без струја

Поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без електрична енергија ќе останат дел од корисниците од скопските општини Ѓорче Петров и Шуто Оризари, соопшти РЦУК - Скопје.

Во периодот од 09:00 до 14:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисниците од улицата „Воин Драшковиќ“ во Општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот без струја ќе бидат корисниците од улицата „Брсјачка Буна“ во Општина Шуто Оризари.

Во периодот од 09:00 до 15:00 часот без електрочна енергија ќе останат корисниците од улица „103“ во населбата Волково во Општина Ѓорче Петров.