Дебата помеѓу кандидатите за градоначалник на скопската општина Карпош
Foto

Дебата помеѓу кандидатите за градоначалник на скопската општина Карпош

Во анализа дебата помеѓу кандидатите за градоначалник на скопската општина Карпош: Оливер Зафировски - ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата „Обнова на Македонија“,Васко Костов - Македонска ера трета / македонски независни листи, Дарко Ристовски - Левица, Душко Весковски - СДСМ и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“, Христа Најданов - движење „Одлучно за промени“, и Стевчо Јакимовски - Гром.

0 Коментари

Остави коментари