Дебата помеѓу кандидатите за градоначалник на општина Центар Горан Герасимовски и Наташа Котлар
Foto

Дебата помеѓу кандидатите за градоначалник на општина Центар Горан Герасимовски и Наташа Котлар

Дебар Маало, локација спроти „Холидеј ин“, јадро на Скопје? Дали има уште простор за градежна офанзива? Ќе продолжи ли ревизијата на деталните урбанистички планови? Ќе се сече ли уште зеленило за нови булевари? Во советот на општина Центар различни партиски бои и независни. Како градоначалникот и советниците ќе дојдат до компромис за клучните проблеми? Втор круг избор за градоначалник на општина Центар. 

Сооочување на кандидатите, Горан Герасимовски од СДСМ и Наташа Котлар од ВМРО-ДПМНЕ.

0 Коментари

Остави коментари