Дебата на независните кандидати на локалните избори
Foto

Дебата на независните кандидати на локалните избори

Независни кандидати на локалните избори. Зошто законот им дава предност на политичките партии?

Гости се: Драгана Велковска, н осителка на советничката листа на Скопје, од граѓанската иницијатива „Зелен хуман град“, Јана Белчева Андреевска, носителка на советничката листа на општина Центар од граѓанската иницијатива „Шанса за Центар“, Невена Георгиевска, носителка на советничката листа на општина Карпош од граѓанската иницијатива „Независни за Карпош - за заштита на Карпош“, Александар Даштевски, претседател на ДИК.

0 Коментари

Остави коментари