Деан Дамјановски за ТВ 24: Во земјава никогаш нема да има доволно пари за култура

Синоќа во Велешкиот театар Деан Дамјановски имаше премиера со претставата - Драма изгубена во времето. Дамјановски резигнирано вели - никогаш нема да има доволно пари во земјава за култура.