Даниелсон за Западен Балкан од Подгорица: За слободата на изразување и за медиумите не се преговара
Foto

Даниелсон за Западен Балкан од Подгорица: За слободата на изразување и за медиумите не се преговара

Европската Комисија по третпат ја организира конференцијата „Денови на медиумите, ЕУ, Западен Балкан“ која се одржува во Подгорица.

Слободата на медиумите ќе остане приоритет додека регионот се справува со сложени политички, социјални и економски прашања, се пораките од конференцијата.

Од Подгорица го имаме извештајот на колегата Огнен Јанески:

0 Коментари

Остави коментари