Дали треба да се гради на земјиштето спроти ГТЦ?
Foto

Дали треба да се гради на земјиштето спроти ГТЦ?

Продажбата на државното земјиште што беше направена со дооформување на парцелата спроти ГТЦ ја разбранува јавноста. Дали и што треба таму да се гради? Дали цената од 300 евра по метар квадратен во центарот на градот е соодветна. Гости се Саша Богдановиќ, градоначалник на општина Центар, Мартин Пановски Асоцијација на архитекти и Никола Писарев граѓански активист и поборник за заштита на јавни површини.

0 Коментари

Остави коментари