Дали специјализантите се вреднувани?
Foto

Дали специјализантите се вреднувани?

Македонското здравство кубури со лекари специјалисти, а слабостите се чувствуваат токму сега за време на пандемијата.

Дали специјализантите се вреднувани и со какви проблеми се соочуваат младите лекари кои се мобилизирани во ковид центрите?

Како да се спречи одливот во странство после Ковид кризата?

Гости беа Доктор Александра Георгиева, специјализант по кардиологија и претседател на Здружение на лекари специјализанти и доктор Миралем Јукиќ, специјализант по рентгенологија.

0 Коментари

Остави коментари