Дали софиската позиција е антиевропска?
Foto

Дали софиската позиција е антиевропска?

Долги мачни се договорите и враќањето на довербата со Грција и особено со Бугарија. Дали софиската позиција е антиевропска? Македонската инертност со внатрешните реформи е балкански покер. Општество без морални скрупули и со растечка корупција. ВМРО-ДПМНЕ за нов македонски патриотизам без да се споменат граѓани. Нема Албанци, Роми, Турци, само македонски народ. Новинарите ја трампаат професијата. Досега над 200 соговорници, стотини теми е годинашнава медиумска легитимација на Трилинг.

0 Коментари

Остави коментари