Дали со влегувањето во НАТО, Северна Македонија станува мета на екстремниот тероризам?

Дали со влегувањето во НАТО, Северна Македонија станува мета на екстремниот тероризам и потенцијална цел на руските ракети? Агресивната стратегија на Владимир Владимирович Путин ја исплаши Европа, има ли западот одговор?

Телевизија 24 има екслузивно интервју со генерал Патрик Дестремо, директор на Институтот за високи студии на националната одбрана на Франција.

Продолжуваме со разговор со амбасадорот Ѓорги Филипов, какви предизвици го очекуваат новиот претседател, што всушност значи посетата на папата.