Дали приватните болници бескрупулозно профитираат од немоќта на пациентите?
Foto

Дали приватните болници бескрупулозно профитираат од немоќта на пациентите?

Вакцинацијата е испит за здравствениот менаџмент, одговорноста на граѓаните и воспитувањето на децата. Дали приватните болници бескрупулозно профитираат од немоќта на пациентите? Политички суети, партиски инаети и и неподготвеност за компромиси. Блокиран парламент и провалија за бизнисот, фирмите, пратениците. Логика на опозицијата - што полошо, толку подобро за уривање на власта. Пандемијата - шанса за нови бизниси, пари од инвестициски фондови и нови проекти на Балканот?

Трилинг во соседство - Бугарија пред избори. Можеме ли да спиеме помирно? Да не западнеме во апатија.

0 Коментари

Остави коментари