Дали прислушуваните разговори се злоупотребуваат за други цели?
Foto

Дали прислушуваните разговори се злоупотребуваат за други цели?

Новите прислушувани телефонски разговори што се објавуваат отвораат низа прашања. Кои се ги поседува и како тие се појавуваат во јавноста? Дали прислушуваните разговори се злоупотребуваат за други цели?
 
Во 24 анализа гостуваат, адвокатот Звонко Давидовиќ, и политичките аналитичари Алберт Муслиу и Самоил Малчевски.

0 Коментари

Остави коментари