Дали преговорите за членство во Европската унија ќе станат реалност?
Foto

Дали преговорите за членство во Европската унија ќе станат реалност?

Македонија доби препорака, но дали преговорите за членство во Европската унија ќе станат реалност?

За очекувањата и опциите во 24 Анализа дебатираат реформистот Петар Богојевски и универзитетските професори, Никола Дујовски и Шптим Љатифи.

0 Коментари

Остави коментари