Дали пописот беше нецелосен и со многу неправилности?

Преку ноќ за речиси 25 пати повеќе порасна бројката на атеисти во земјата по првично објавените податоци од пописот на  ДЗС откако преку соопштение се извинија за направената грешка.

Според првично објавените податоци што ги објави Државниот завод за статистика беше запишано дека вкупно 355 лица се изјасниле како атеисти, но сега е направена корекција и нивниот број е 8 764 лица. Од ДЗС во дописот до јавноста велат дека се работи за техничка грешка која била корегирана

Гости се Апостол Симовски, Имер Селмани, Дарко Каевски од СДСМ и Миле Лефков од ВМРО-ДПМНЕ.Гости се Апостол Симовски, Имер Селмани, Дарко Каевски од СДСМ и Миле Лефков од ВМРО-ДПМНЕ.