Дали општинските татковци ќе го послушаат премиерот Заев да го симнат мораториумот за градба?
Foto

Дали општинските татковци ќе го послушаат премиерот Заев да го симнат мораториумот за градба?

Што ветуваа како опозиционери – што прават како актуелни градоначалци? Дали општинските татковци ќе го послушаат премиерот Заев да го симнат мораториумот за градба? Загадување, долгови, отпад, финансии – каква е состојбата во општините Центар, Чаир и Битола. Телевизија 24 ги праша граѓаните како ја оценуваат работата на градоначалниците.

Во новото издание на Тренд анализа гостуваат: Наташа Петровска, градоначалник на Битола, Висар Ганиу, градоначалник на Чаир и Саша Богдановиќ, градоначалник на Центар.

0 Коментари

Остави коментари