Дали опозицијата притиска за предвремени парламентарни избори?
Foto

Дали опозицијата притиска за предвремени парламентарни избори?

Гости се: Градоначалникот на Крушево Томе Христов од СДСМ, градоначалникот на Гостивар, од Алијанса на Албанците Арбен Таравари, градоначалникот на Сарај од ДУИ Блерим Беџети и Градоначалникот на Штип, од ВМРО-ДПМНЕ Иван Јорданов.

0 Коментари

Остави коментари