Дали новиот пакет на мерки од владата се покажа како успешен?

Мерките како антикризен пакет стапија на сила. За дел ги чувствуваме ефектите, а дел изненадија. Дали новиот пакет на мерки од владата се покажа како успешен?

Гости се Диме Велковски од СДСМ, Анастасија Илиеска од ВМРО-ДПМНЕ, Арта Билали од ДУИ и Елми Азири од Алијанса на Албанците.