Дали ќе се откријат вистинските виновници за трагедијата во Бугарија?
Foto

Дали ќе се откријат вистинските виновници за трагедијата во Бугарија?

Трагедијата во Бугарија со автобуската несреќа во која загинаа 45 луѓе отвори многу прашања - најважните и најтешките - кој ќе одговара за несреќата? Дали воопшто ќе се лоцираат вистинските виновници? Гости: Љубомир Јовески - јавен обвинител на РСМ, Оливер Спасовски - министер за внатрешни работи и Руфат Хусеини - директор на Државниот инспекторат за транспорт.

0 Коментари

Остави коментари