Дали ќе има или не предвремени парламентарни избори?
Foto

Дали ќе има или не предвремени парламентарни избори?

Што ја одбележи 2019 година на политички и економски план?

Гости во 24 Тренд анализа се Зоран Иванов, Горан Момировски и Лирим Дулови.

0 Коментари

Остави коментари