Дали идниот шеф на државата ќе се одлепи од партиското миље?
Foto

Дали идниот шеф на државата ќе се одлепи од партиското миље?

Предизборната кампања во полн ек. Вокабуларот на претседателските кандидати се заострува. Првите анкети покажуваат водство на Пендаровски пред Силјановска-Давкова и Река. Дали пораките кои ги испраќаат кандидатите за претседател кореспондираат со очекувањата на граѓаните? Дали идниот шеф на државата ќе се одлепи од партиското миље?
 
Во Отворено дебата со поранешниот пратеник Насер Зибери, Никола Спасов од агенцијата „Рејтинг“, Владимир Божиновски, Институтот за политички истражувања од Скопје и Магдалена Михајловска, од агенцијата „Имиџ пр“.

0 Коментари

Остави коментари