Дали и кој дозволи пред нос на властите да исчезне осудениот опозициски пратеник?
Foto

Дали и кој дозволи пред нос на властите да исчезне осудениот опозициски пратеник?

Се бара. Екс-премиерот Никола Груевски пропадна во земја. Колку скапо ќе го чини луксузниот мерцедес? Решетки или слобода како бегалец? Дали и кој дозволи пред нос на властите да исчезне осудениот опозициски пратеник? Но какви беа оперативните сознанија на полицијата? Има ли политичка игра и цена неговото исчезнување? Потрагата почна од пред домот на Груевски, дали следната дестинација е во некоја од соседните држави?
Во 24 Отворено дебатираат: новинарот Томислав Кежаровски, професорката Мирјана Најчевска, Љубомир Ѓурчевски - експерт за безбедност и адвокатот Ѕвонко Давидовиќ.

0 Коментари

Остави коментари