Дали 27ми април станува основа за помирување на претседателот и опозицијата?
Foto

Дали 27ми април станува основа за помирување на претседателот и опозицијата?

Стево Пендаровски и Христијан Мицкоски ги затоплуваат односите. Дали 27ми април станува основа за помирување на претседателот и опозицијата? Дали се подготвува нова амнестија за упадот во Собранието, договорен процес меѓу власта и опозицијата и нов театар за јавноста?

Духот на Бранко Црвенковски повторно бдее над СДСМ и Заев. Дали е реална закана или мит? Албанија пред одвојување на пакетот со Македонија и реприза на грчкото сценарио за земјава, овој пат со Бугарија. За овие теми дебатираме со аналитичатите Благојче Атанасовски и Иво Ранѓеловиќ.

0 Коментари

Остави коментари