Дали 2019 беше економски успешна?
Foto

Дали 2019 беше економски успешна?

Полека, но сигурно ја ситниме економската 2019 година. Ако ги слушаме аргументите на власта, се работи за успешна економска година со раст на економијата и со значајни реформи во одредени сегменти. Опозицијата пак вели дека е година со економски неуспеси. Каде е вистината?

Гости во 24 Тренд анализа се стопанствениците Мендерес Кучи, Трифун Костовски и Сефер Цаноски.

0 Коментари

Остави коментари