Цонев во Студио 10: Европа сака да остане во границите на Европа

Европа е незадоволна од постлибералната насока и сака да се врати во националните граници. Ова го изјави професорот Благој Цонев коментирајќи дека во подем е екстремната десница во Европа која испраќа порака дека евр4опа сака да остане во границите на Европа.