ЧУЛЕВ: СПАСОВСКИ НАБАВИЛ 3000 ПАРА НЕКВАЛИТЕТНИ ЧИЗМИ ЗА ПОЛИЦАЈЦИТЕ
Foto

ЧУЛЕВ: СПАСОВСКИ НАБАВИЛ 3000 ПАРА НЕКВАЛИТЕТНИ ЧИЗМИ ЗА ПОЛИЦАЈЦИТЕ

МВР има индиции за злоупотреба на службена положба во постапки поврзани со јавна набавка на три илјади пара полициски чизми од фирмата „Пинко Кирил„ дооел, во вредност од 15 милиони денари, за кои две акредитирани лаборатории констатирале дека не ги задоволуваат барањата од техничката спецификација на МВР, обвини техничкиот минситер Наќе Чулев и најави пријава до ОЈО.

0 Коментари

Остави коментари