Чаплин

Биографска драма за филмската легенда Чарли Чаплин. Од детството во Англија, болеста на неговата мајка се до неговите највисоки успеси во Америка, вклучувајќи го и неговиот скандалозен љубовен живот и прогонството од Америка.