Централен одбор на СДСМ

Вечерва заседаваше централниот и извршниот одбор на СДСМ. На седницата лидерот на сдсм Димитар Ковачевски информираше за посетата на САД, пораките и поддршката од нашите стратешки партнери, а се разговарашњ и за повеќе актуелни теми.