Царовска, Хасан, Шкриељ и Лукаревска во посета на компанијата „Босут“
Foto

Царовска, Хасан, Шкриељ и Лукаревска во посета на компанијата „Босут“

Вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска, министерот за странски инвестиции Елвин Хасан, дополнителната заменичка министерка за труд и социјална политика Санела Шкријељ и директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска ќе ја посетат компанијата Босут во Куманово.

Царовска, Хасан, Шкриељ и Лукаревска ќе остварат средба со менаџментот на команијата.

0 Коментари

Остави коментари