Бугарија го заостри речникот научните аргументи заменето со политика
Foto

Бугарија го заостри речникот научните аргументи заменето со политика

Зoшто се негира македонскиот збор и покрај неговата прифатеност во државата и во регистерот на европските јазици? Како да се надминат новите тензии во дијалогот за историјата и личностите? 

Професорите Драги Георгиев и Александра Грујоска. Хрватски поглед кон Македонија. Искуствата во битката со кариминалот на белите крагни во Загреб.

0 Коментари

Остави коментари