Британскиот амбасадор Лосон на средба со претседателот на Собранието Митрески

Амбасадорот на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска во земјава Метју Лосон денеска ќе го посети Собранието.

Во законодавниот дом Лосон ќе има средба со претседателот на Собранието Јован Митрески.