Божиќна еуфорија во Белата куќа: Блеснаа деведесет и осум новогодишни елки и илјадници украси

 

Во Белата куќа веќе почна божиќната еуфорија, а првата дама на САД, Џил Бајден ги претстави овогодинешните празнични украси. Вкупно 98 новогодишни елки го красат комплексот со официјалното дрво, ела од 5,6 метри, изложено во Сината соба.