Боки Тредичи и сињора Катица го поставуваат прашањето на честа на македонската правда за аферата „Рекет“
Foto

Боки Тредичи и сињора Катица го поставуваат прашањето на честа на македонската правда за аферата „Рекет“

0 Коментари

Остави коментари