Бојан Јовановски: Состојбата не ми е добра, постојано повраќам
Foto

Бојан Јовановски: Состојбата не ми е добра, постојано повраќам

Околу 45 минути доцнеше стартот на судското рочиште за случајот „Рекет“, се чекаше да биде донесен Бојан Јовановски - Боки 13. 

Тој пред судијата тврди дека не може да учествува во судскиот процес. 

„Состојбата не ми е добра, од сабајле 10 пати повраќав. Затворскиот доктор рече дека не сум во состојба да го следам судењето, но јас инсистирав да дојдам за да не го избегнувам судскиот процес. Но, не сум во состојба активно да учествувам“ - рече Јовановски.

0 Коментари

Остави коментари