Блуз и Соул Фестивал 2021 вечерва во Куршумли ан
Foto

Блуз и Соул Фестивал 2021 вечерва во Куршумли ан

Во Куршумли ан во Скопје вечера со почеток во 20:30 ќе се одржи најновото издание на „Блуз и Соул Фестивалот 2021“.

Дирекцијата за култура и уметност на Скопје информира дека на Фестивалот ќе настапат „Natasha Miha in Blues“ и „Crossroad B.B.“

Фестивалот е поддржан од Град Скопје и Турскиот културен центар „Јунус Емре”.

0 Коментари

Остави коментари