Блерим Река ја заврши претседателската трка
Foto

Блерим Река ја заврши претседателската трка

Блерим Река ја заврши претседателската трка, за многумина набљудувачи настапи професорски со јасни тези, барајќи право и правда.

0 Коментари

Остави коментари