БЛАГОЈА КУНОВСКИ ДОРЕ: ЅВЕЗДЕНИ МОМЕНТИ ЗА МАКЕДОНСКАТА КИНЕМАТОГРАФИЈА
Foto

БЛАГОЈА КУНОВСКИ ДОРЕ: ЅВЕЗДЕНИ МОМЕНТИ ЗА МАКЕДОНСКАТА КИНЕМАТОГРАФИЈА

Двете номинации за Оскар носат звездени моменти за целокупната макеоднска кинематографија – вели филмскиот критичар Благоја Куновски - Доре. Предвидува барем еден скар за „Медена Земја“.

0 Коментари

Остави коментари