Битиќи за ТВ24: Тврдењата дека сум контактирал со Онишченко се неточни и тенденциозни

Тврдењата дека сум контактирал со Онишченко се неточни и тенденциозни и на ниво на клевета - вели за ТВ24 вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи.

-За жал моето очекување за тие од каде што доаѓаат не може да биде различно, вели во дописот за ТВ24 Битиќи.

Реакцијата на вицепремиерот доаѓа по тврдењата на ВМРО-ДПМНЕ дека контактирал со Онишченко за да воспостави економска соработка.