Бислимовски за тв 24: Стабилизација на цената на струјата во април следната година
Foto

Бислимовски за тв 24: Стабилизација на цената на струјата во април следната година

Од април следната година се очекува стабилизација на цените на стујата на светските берзи, цела Европа во монетов се соочува со енергетска криза - изјави Марко Бислимовски, директор на Еегулаторната комисија за енерегтика.

Во Атина тој е реизбран за претседател на одборот на регулатори на енергетската заедница.

0 Коментари

Остави коментари